ᐉ За Нас | DigitalExpert.BG

За Digital Expert

Експертите в онлайн търговията

Стоян Панайотов, Управител

През последните 8 г. съм работил с повече от 100 онлайн магазина и съм постигнал продажби за над 25 млн. долара.

Моята мисия е да помагам на хората да разкрият и реализират пълния си потенциал. Затова през 2017 г. създадох агенцията за дигитален маркетинг Digital Expert.

Работя с екип, който е лично мотивиран да разкрие и оползотвори пълния потенциал на онлайн бизнесите да печелят и да се развиват.

Вярвам, че добрите резултати идват след внимателния и задълбочен анализ и от стратегия, 100% фокусирана върху приходите и печалбата. Това правим най-добре и заради това ни се довериха големи и водещи онлайн магазини.

Стоян Панайотов за нас

Запознайте се с част от нашия екип:

 • anna ivanova

  Анна Иванова

  Мениджър бизнес развитие

  Ани е човек, помогнал на множество бизнеси в растежа им, тъй като не само е изключително амбициозна, но и притежава уникална креативност! Винаги ни радва с нови идеи и неотлъчно позитивно настроение.

  За какво можете да разчитате на нея?
  Тя може да изгради индивидуални подход и стратегия за  развитието на вашият бизнес.

 • stefka georgieva 1

  Стефка Георгиева

  Акаунт и Маркетинг Мениджър

  Стефи намира решение на всеки проблем, при това с усмивка и добро настроение! С грижа към клиентите и екипа, тя се старае да извлече максимума за всеки бизнес и благодарение на широката си експертиза, да го превърне в отличен практически резултат.

  Рекламни кампании, conversion rate оптимизация, интегрирани стратегии – всичко това планира с лекота. И като истински отборен играч, изпълнява задачите с целия ни екип.

 • atanas kostov 1

  Атанас Костов

  Мениджър PPC екип

  Наско е нашият шесторък Бог на PPC кампаниите! Той умее с лекота не само да разпределя задълженията между екипа и да оптимизира кампании с финес, но и одитира акаунти с такава прецизност, че дори най-дребния детайл не може да убегне от зоркия му поглед.

  Изключително резултатно ориентиран, той приема всеки проект като свой и съумява да мотивира и помага на целия екип, за да постигнат заедно възможно най-добрите резултати!

 • simona digitalexpert googel

  Симона Михова

  Google Ads Експерт

  Симона владее до съвършенство изкуството, наречено Google ads, а резултатите го потвърждават! С изключително внимание към детайла и отлични аналитични умения, тя покорява пазар след пазар с абсолютна лекота! Подбор на ключови думи, бидове, автоматизирани правила за управление – “Работи умно” определено е фраза, която я описва чудесно.

 • nikolai dimitrov 1

  Николай Димитров

  Facebook Ads Експерт

  Ники знае всички тънкости на Facebook Business Manager и с лекота менажира проекти от всякакви сфери на дейност. За него няма неразрешим казус или проблем и винаги открива търсения отговор (дори да не касае Facebook). Отдадеността към проектите, в комбинация с отличните му анализаторски умения, са изпитана рецепта за добри резултати!

 • pepa

  Пепа Драгоева

  Копирайтинг Експерт

  Пепи е нашият магьосник с писалка. Тя менажира създаването на нашите рекламни послания, статии, описания и завладяващи текстове и добавя нужните емоционални и функционални ползи.

  Опитът ѝ като маркетинг специалист и бранд мениджър за физически и онлайн бизнеси ѝ позволява да се ориентира бързо в звученето на всеки бранд, така че таргет клиентите му да бъдат докоснати. Усмихната, емоционална, силно отговорна и най-вдъхновена, когато твори в екип.

 • ceco de

  Цветомир Милчев

  Facebook Ads Експерт

  Ако трябва да опишем Цецо с една единствена дума, то това е машина! Официално е PPC експерт за Facebook реклами, но под сериозния му поглед ще откриете остър аналитичен ум, който умее да се справя с на пръв поглед невъзможни предизвикателства.

  Оптимизиране, подобряване на процеси, създаване на автоматизации – Цецо работи вдъхновено, упорито и усърдно над всеки проект, а резултатите процъфтяват!

 • deni de

  Деница Радушева

  Facebook Ads Експерт

  С танцова стъпка и музикален ритъм, Дени влезе в нашият екип като PPC експерт и със същата ритмичност и темпо отмята задачите една след друга, сякаш танцува невидима хореография с кампаниите и криейтивите.

  Творческата ѝ натура срещна анализите и статистиката на кампаниите, а това превръща всеки проект, над който тя работи, в изгряваща звезда на сцената на онлайн търговията.

 • tanya kovacheva

  Таня Ковачева

  Акаунт Мениджър

  Ако трябва да опишем Таня с една дума, то тя би била хармония! Тя умело балансира между координацията на екипа, генерирането на идеи и решаването на проблеми, а супер силата ѝ е създаване на стратегии за различни бизнеси.

  С опит в бизнес планирането, тя ще адаптира умело целите на всеки онлайн магазин и ще ги облече в грижливо създадена персонална стратегия, която неминуемо подобрява резултатите. При това с такива лекота и спокойствие, сякаш е детска игра.

 • yana dimitrova

  Яна Димитрова

  PPC Експерт

  Яна е толкова широкоспектърен специалист, че с една дума не може да бъде описана. Дори най-дребните детайли на Facebook ads и Google ads са изпипани до съвършенство и разбира се – анализирани поне няколко пъти в хронологичен план, за да е сигурна, че ще донесе максимално добри резултати за всеки бизнес.

  И както се казва в една реклама: “Това не е всичко!” Яна прави изключително успешен имейл маркетинг, детайлно и прецизно подготвен, спрямо таргет аудиторията. И за финал – conversion rate оптимизацията е като втора кожа за нея.

  Само след месец работа с нея с увереност ще разберете, че тя е човек, на когото можете да имате пълно доверие за бизнеса си!

 • beni de

  Албена Конова

  HR

  Бени, както я наричаме в екипа, е нашето грижовно мече. Тя влага много старание и грижа за всеки един от нас, а резултатът от това можете да видите още в първия ви досег с нашите колеги.

  Мотивация, усмивки и добро настроение – това е духът, който Бени внася в цялата агенция. Тя работи не по целите на клиентите ни, а по личните цели на всеки един от екипа ни и помага за тяхното реализиране. HR, който всеки би искал да има, но честта е само наша!

 • ekaterina digitalexpert ceo assistant 1

  Екатерина Кънчева

  CEO Асистент

  Катето е приказно хибридно създание, съчетаващо в себе си мултитаскинга от шестте ръце на Бог Шива и позитивизма на най-светлото и топло пролетно слънце! Освен това, често се включва в екипа като супер героят спасител, който помага с приоритизирането, разпределянето и изпълнението на задачи.

  Тя е фантастично същество, чието топло сърце ще усетите още при първия си разговор с нея. Ако мислите, че феи от приказките няма – има, просто е маскирана като CEO асистент, но само онези, които я познават, знаят за съществуването на истинската ѝ магична същност!

Станете част от нашия екип!

Винаги сме отворени да наемем отговорни, мислещи и отворени да учат колеги. Вижте отворените позиции в агенцията:

Нашите ценности

Ние сме честни, открити и отговорни. Непрекъснато учим, експериментираме и се усъвършенстваме. Винаги искаме да създадем стойност – добър пример, подкрепа, идеи, вдъхновение.

 • 1. Клиентска ориентираност

  Разбираме в дълбочина потребностите на нашите клиенти. Идентифицираме възможности, които са в тяхна полза.

 • 2. Бизнес проницателност

  Знаем как работят бизнесите и как организациите печелят пари. Използваме познанията си по отношение на бизнес моделите. В крак сме със стратегиите и тактиките, които се прилагат на пазара за насочване към действия.

 • 3. Стратегическо мислене

  Рисуваме достоверни картини и визии за възможности, които носят ползи в дългосрочен план на нашите клиенти. Предвиждаме бъдещи тенденции и последици. Създаваме стратегии за постигане на успехи, които показват ясна връзка между визия и действие.

 • 4. Проактивност

  Винаги сме готови за поемем нови възможности и трудни предизвикателства, с висока ангажираност, ентусиазъм и професионализъм.

 • 5. Качествени решения

  Вземаме решения на база на комбинация от анализ, опит и правилна преценка. Разглеждаме в детайли всички влияещи фактори и използваме подходящи критерии и принципи за вземане на решения.

 • 6. Постигане на резултати

  Силно ориентирани сме към крайните резултати и постигане на желаните таргети. Упорити сме в постигането на целите, въпреки препятствията. Имаме богат опит в успешното постигане на цели.

 • 7. Отговорност

  Установяваме ясни отговорности и процеси за наблюдение на работата и измерването на резултатите. Отговорни сме към прецизните проучвания и своевременната обратна връзка. Ангажираме се и приемаме пряка отговорност за постигането на всяка една поставена цел!

Искаш да направиш онлайн магазина си по-печеливш и успешен?

Заяви безплатно услугата “Експертна Рекламна стратегия” и научи как да продаваш онлайн по-добре и да печелиш повече!