ᐉ Оптимизация за Конверсии и Продажби (CRO) | DigitalExpert.BG

Оптимизация за продажби – CRO

Повече приходи със същия трафик чрез оптимизация за продажби

На база задълбочен анализ и тестове, съобразени на 100% с вашите перфектни клиенти, ще превърнем по-голям процент от потребителите на уебсайта ви в клиенти.

Заяви Експертна консултация

e commerce sales and optimization

Увеличаване на конверсиите на вашия уебсайт

За да знаем как да оптимизираме вашия уебсайт за увеличаване на продажбите, първо правим детайлен профил на перфектния клиент. На база анализ на поведението на перфектния ви клиент на вашия уебсайт: Къде по пътя до покупка се отказват най-много потребители? От каква информация има нужда перфектният ви клиент…. оптимизираме страниците и елементите, нуждаещи се от подобрение за увеличаване на покупките.

Предимства

 • Optimize Sales 1

  Повече доволни клиенти

  Conversion rate оптимизацията (CRO), наречена още Оптимизация на продажбите, е процес, който повишава удовлетвореността на вашите клиенти. Тя има за цел да създаде по-лесна навигация в сайта ви, благодарение на която потребителите бързо и лесно да могат да завършат поръчката си.
  Това допринася за по-малко върнати поръчки и по-висока оценка на бранда ви, което от своя страна е важен индикатор за потенциалните клиенти.

 • Optimize Sales 2

  Оптимално усвояване на текущите ви ресурси

  CRO ви позволява да използвате максималното от ресурсите, с които разполагате. Например, да направите промоциите си по-видими, да подобрите представянето на продуктите в онлайн магазина, да улесните процеса по завършване на поръчка и много много други дребни оптимизации, които дават реално увеличение на приходите ви.
  По този начин сайтът ви ще превръща по-голям процент потребители в клиенти, без допълнителни инвестиции в маркетинг.

 • Optimize Sales 3

  Повече повторно завръщащи се клиенти

  Лесната и удобна функционалност, наличната необходима информация и удобния начин за поръчка за само част от причините, поради които един клиент би се върнал отново при вас. Възползвайте се от тях!
  Оптимизирайте по-добре магазина си за продажби – така не само новите потребители ще се ориентират лесно, но и настоящите ви потребители ще се връщат отново и отново.

 • Optimize Sales 4

  По-голяма печалба

  Това, че вашият сайт превръща по-голям процент потребители в клиенти ще понижи маркетинговия ви разход. Това означава повече печалба за вас!
  Възползвайте се от това и вземете максимума от вашия онлайн магазин.

Доверяват ни се и малки и големи компании

 • OFFICE 1 THE LOGO TRANSPARENT e1616141937674
 • dhl logo 400x200 2 1
 • logo clients 08 07 praktis.bg e1616601562524
 • logo clients 08 07 edrehi.bg 2
 • logo clients 08 07 runners.bg e1616141657880
 • logo clients 08 07 teodor.bg 1 e1616142068881
 • logo clients 08 07 remax.bg 1 e1616141913396
 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Менажирането на големи бюджети и постоянните тревоги за рекламния процес лесно могат да се превърнат в бреме за собствениците на бизнеси. Тези хора свалиха този товар от раменете ми и подобриха резултатите ми.

  Кирил Шопов

  Badu – Управител

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Рядко се среща екип с истинско разбиране за електронна търговия. За това, когато започнахме да работим заедно знаех че ще постигнем успех, но това което постигнахме беше отвъд очакванията ми. Над 8 пъти увеличение на оборота за 5 месеца.

  Мартин Стоилов

  eDrehi – Мениджър

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Имах нужда от някой, който да се погрижи за нашето онлайн присъствие и да увеличи продажбите на сайта. Работата ми с Digital Sales Expert ми донесе спокойствието, от което се нуждаех. Сега съм много по-уверен, когато прогнозирам приходите си и по-спокойно мога да вземам решения, касаещи развитието на бизнеса. Да не говорим, че успяха реално да увеличат оборота на онлайн магазина с цели 120%! Страхотни професионалисти, горещо препоръчвам.

  Николай Никифоров

  Nasluka shop

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Заедно с Digital Sales Expert успяхме да изградим цялостна концепция за повишаване разпознаваемостта на дейността DHL ESS сред таргетирана група от софтуерни специалисти. Радваме се, че общите ни усилия доведоха до желаните от нас резултати в предизвикателен и сложен проект като нашия.

  DHL

testimonial 1
testimonial 2
testimonial 3
testimonial 4

Искаш повече приходи със същия трафик?

За да видиш какви са начините да го постигнеш, ти предоставяме безплатно услугата “Експертен анализ и консултация”, на която ще направим анализ на твоя уебсайт и ще ти покажем неоползотворените до сега възможности.