100% Оптимизация на онлайн магазин | DigitalExpert.BG

Оптимизация за продажби – CRO

Повече приходи със същия трафик чрез CR Оптимизация на онлайн магазин

На база задълбочен анализ и тестове, съобразени на 100% с вашите перфектни клиенти, ще превърнем по-голям процент от потребителите на уебсайта ви в клиенти.

Заяви Експертна рекламна стратегия

Оптимизация на онлайн магазин

Увеличаване на конверсиите на вашия уебсайт

За да знаем как да оптимизираме вашия уебсайт за увеличаване на продажбите, първо правим детайлен профил на перфектния клиент. На база анализ на поведението на перфектния ви клиент на вашия уебсайт: Къде по пътя до покупка се отказват най-много потребители? От каква информация има нужда перфектният ви клиент, за да стигне до покупка? Оптимизираме страниците и елементите, нуждаещи се от подобрение за увеличаване на покупките.

Предимства

 • Optimize Sales 1

  Повече доволни клиенти чрез CR Оптимизация на онлайн магазин

  Conversion rate оптимизацията (CRO), наречена още Оптимизация на продажбите, е процес, който повишава удовлетвореността на вашите клиенти. Тя има за цел да създаде по-лесна навигация в сайта ви, благодарение на която потребителите бързо и лесно да могат да завършат поръчката си.
  Това допринася за по-малко върнати поръчки и по-висока оценка на бранда ви, което от своя страна е важен индикатор за потенциалните клиенти.

 • уебсайт

  Оптимално усвояване на текущите ресурси

  CRO ви позволява да използвате максималното от ресурсите, с които разполагате. Например, да направите промоциите си много по-видими, да подобрите представянето на продуктите в онлайн магазина, да улесните процеса по завършване на поръчка и много много други дребни оптимизации, които дават реално увеличение на приходите ви.
  По този начин сайтът ви ще превръща по-голям процент потребители в клиенти, без допълнителни инвестиции в маркетинг.

 • Optimize Sales 3

  Повече повторно завръщащи се клиенти

  Лесната и удобна функционалност, наличната необходима информация и удобния начин за поръчка за само част от причините, поради които един клиент би се върнал отново при вас. Възползвайте се от тях!
  Оптимизирайте по-добре онлайн магазина си – така не само новите потребители ще се ориентират лесно, но и настоящите ви потребители ще се връщат отново и отново, за да пазаруват.

 • Optimize Sales 4

  По-голяма печалба

  Това, че вашият уебсайт превръща по-голям процент потребители в клиенти ще понижи маркетинговия ви разход. Това означава повече печалба за вас!
  Възползвайте се от това и вземете максимума от вашия онлайн магазин.

Доверяват ни се и малки и големи компании

 • Facebook реклама клиенти
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама

Кампании на наши клиенти

Работим с онлайн магазините, за да направим бизнеса им по-печеливш и да добавим стойност към тяхната работа. Радваме се да бъдем част от техния успех.

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Менажирането на големи бюджети и постоянните тревоги за рекламния процес лесно могат да се превърнат в бреме за собствениците на бизнеси. Тези хора свалиха този товар от раменете ми и подобриха резултатите ми.

  Кирил Шопов

  Badu – Управител

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Рядко се среща екип с истинско разбиране за електронна търговия. За това, когато започнахме да работим заедно знаех че ще постигнем успех, но това което постигнахме беше отвъд очакванията ми. Над 8 пъти увеличение на оборота за 5 месеца.

  Мартин Стоилов

  eDrehi – Мениджър

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Имах нужда от някой, който да се погрижи за нашето онлайн присъствие и да увеличи продажбите на сайта. Работата ми с Digital Sales Expert ми донесе спокойствието, от което се нуждаех. Сега съм много по-уверен, когато прогнозирам приходите си и по-спокойно мога да вземам решения, касаещи развитието на бизнеса. Да не говорим, че успяха реално да увеличат оборота на онлайн магазина с цели 120%! Страхотни професионалисти, горещо препоръчвам.

  Николай Никифоров

  Nasluka shop

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Заедно с Digital Sales Expert успяхме да изградим цялостна концепция за повишаване разпознаваемостта на дейността DHL ESS сред таргетирана група от софтуерни специалисти. Радваме се, че общите ни усилия доведоха до желаните от нас резултати в предизвикателен и сложен проект като нашия.

  DHL

testimonial 1
testimonial 2
testimonial 3
testimonial 4

Искаш повече приходи със същия трафик?

За да видиш какви са начините да го постигнеш, ти предоставяме безплатно услугата “Експертен анализ и консултация”, на която ще направим анализ на твоя уебсайт и ще ти покажем неоползотворените до сега възможности.