ᐉ LinkedIn Ads - Lead Generation § Management | DigitalExpert.BG

LinkedIn реклама

Linkedin Lead Generation and Management

Ще намерим потенциалните ви бизнес клиенти и ще ги ангажираме с вашите предложения по уникален начин

Свържи се с експерт

linkedin marketing

Експертни стратегии за всеки бизнес

LinkedIn е най-голямата професионална социална мрежа. Ако не използватe платформата в пълния й потенциал, то бизнесът ви задължително изпуска редица възможности. Ние ще ви помогнем да създадете нови бизнес контакти, да ангажирате подходящите хора и да генерирате горещи лийдове.

Предимствата на нашите LinkedIn услуги

 • LinkedIn 1

  Намираме правилната аудитория

  Намирането на правилните клиенти е уникално пътуване за всеки бизнес. Опитът ни научи, че понякога хора, за които не подозираме, биха се възползвали от нашата оферта.

  Ние ще направим правилното проучване, за да идентифицираме подходящите целеви аудитории и гарантираме добри резултати.

 • LinkedIn 2

  Профил, който точно представя вашите предимства

  Вашият LinkedIn профил е силно “социално доказателство”, което всеки може да види. Ние ще го изградим и поддържаме професионално, за да представя вашите услуги и предимства по безспорен начин. Така ще създадем правилния имидж, който ще привлече и информира вашите потенциални клиенти.

 • LinkedIn 3

  Контакт с вашите потенциални клиенти

  Ще напишем професионални персонализирани съобщения до вашия перфектен клиент в LinkedIn, които да пасват на бранда ви и на нуждите на желаната ниша.

  Вашето съобщение наистина е от значение: Завладяващите съобщения ангажират получателя да извърши дадено действие. Ние използваме система от съобщения, която следва следния принцип: Проблем, Решение и CTA.

  Искаме да обърнем внимание на факта, че няма 2 кампании, които да ползват еднакъв подход. Всяко едно от решенията ни се създава спрямо нуждите и уникалността на бранда ви.

 • LinkedIn 4

  Най-точните инструменти за вашите кампании

  100% сигурност на съобщенията.

  Имаме възможността да създадем цикъл от съобщения към всички ваши нови и стари контакти. Тези съобщения не биват засичани от спам филтър и има 100% гаранция, че ще достигнат до вашите потенциални клиенти.

 • LinkedIn 5

  Имейл кампания

  Подобрете вашите усилия и ангажираност на публиката с мощна имейл кампания.

  Ние не само ще пишем на потенциалните ви клиенти в LinkedIn, но ще ги добавим и в имейл кампания, която ще изработим специално за вас и вашите нужди. Ще подготвим три имейла, които ще изпратим на равни интервали от време.

  Така ще наложите бранда си сред таргетираната аудитория и ще се възползвате максимално от силата на LinkedIn.

Доверяват ни се и малки и големи компании

 • OFFICE 1 THE LOGO TRANSPARENT e1616141937674
 • dhl logo 400x200 2 1
 • logo clients 08 07 praktis.bg e1616601562524
 • logo clients 08 07 edrehi.bg 2
 • logo clients 08 07 runners.bg e1616141657880
 • logo clients 08 07 teodor.bg 1 e1616142068881
 • logo clients 08 07 remax.bg 1 e1616141913396
 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Менажирането на големи бюджети и постоянните тревоги за рекламния процес лесно могат да се превърнат в бреме за собствениците на бизнеси. Тези хора свалиха този товар от раменете ми и подобриха резултатите ми.

  Кирил Шопов

  Badu – Управител

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Рядко се среща екип с истинско разбиране за електронна търговия. За това, когато започнахме да работим заедно знаех че ще постигнем успех, но това което постигнахме беше отвъд очакванията ми. Над 8 пъти увеличение на оборота за 5 месеца.

  Мартин Стоилов

  eDrehi – Мениджър

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Имах нужда от някой, който да се погрижи за нашето онлайн присъствие и да увеличи продажбите на сайта. Работата ми с Digital Sales Expert ми донесе спокойствието, от което се нуждаех. Сега съм много по-уверен, когато прогнозирам приходите си и по-спокойно мога да вземам решения, касаещи развитието на бизнеса. Да не говорим, че успяха реално да увеличат оборота на онлайн магазина с цели 120%! Страхотни професионалисти, горещо препоръчвам.

  Николай Никифоров

  Nasluka shop

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Заедно с Digital Sales Expert успяхме да изградим цялостна концепция за повишаване разпознаваемостта на дейността DHL ESS сред таргетирана група от софтуерни специалисти. Радваме се, че общите ни усилия доведоха до желаните от нас резултати в предизвикателен и сложен проект като нашия.

  DHL

testimonial 1
testimonial 2
testimonial 3
testimonial 4

Искаш да научиш как бизнесът ти може да печели в LinkedIN?

Ние познаваме платформата в детайли и можем точно да се възползваме от нейните възможности. Можем да изградим успешна фуния, която да вкарва правилните контакти във вашия продажбен цикъл. Свържи се с наш експерт за да научиш повече!