Имейл Маркетинг и Реклама от DigitalExpert.BG

Имейл маркетинг и реклама

Създаваме точни и работещи стратегии за имейл маркетинг автоматизация

Изпращаме имейли с важна за потребителите информация по правилния начин. Така създаваме малко стойност за техния ден и голяма стойност за бизнеса ви.

Заяви Експертна рекламна стратегия

Имейл маркетинг

100% интеграция с вашите платформи

Mailchimp, Klaviyo, SendGrid, SalesManago – Утвърдили сме и работим с тези доказани платформи за управление на имейл маркетинга при онлайн продажби. Така 100% интегрираме имейл кампаниите и използваме ефективно списъците с абонати на нашите клиенти.

Предимствата на нашите Имейл маркетинг кампании

 • Email Marketing 1

  Стратегии за автоматизация, интегрирани с платформите на клиента

  Работим с Mailchimp, Klaviyo, SendGrid, SalesManago – Нашата сила е да реализираме идеите си за автоматизация, използвайки имейл платформата на нашите клиенти.

  Създаваме мейлинг стратегии като следваме принципа си да валидираме най-успешните. Прилагаме ги индивидуално спрямо конкретните цели, пазарни предизвикателства и маркетинг стратегия на онлайн магазините.

 • Email Marketing 2

  Съдържанието е всичко!

  Разработваме рекламно съдържание след детайлно проучване на аудиторията и нейните нагласи към продуктите в онлайн магазина.

  Нашият опит и опитът на други, споделен в интернет в огромни количества, ни помагат да предложим въздействащо съдържание.

 • Email Marketing 3

  Максимално ангажиране на аудиторията

  За да постигнем максимална ангажираност, валидираме всяка идея за кампания, съдържание и формати.

  Разработваме стратегии за увеличаване списъците и ре-ангажиране на пасивни аудитории. Така максимално използваме и развиваме потенциала на наличната база с абонати.

 • Email Marketing 4

  Далеч от СПАМа

  Търговските съобщения по имейла са и ще останат дълго чувствителна тема. Ще работим с вас, за да включим всички необходими правни текстове, линк “Отпиши ме” и др. с които да спечелите доверието на потребителите.

Доверяват ни се и малки и големи компании

 • Facebook реклама клиенти
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама
 • Facebook реклама

Кампании на наши клиенти

Работим с онлайн магазините, за да направим бизнеса им по-печеливш и да добавим стойност към тяхната работа. Радваме се да бъдем част от техния успех.

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Менажирането на големи бюджети и постоянните тревоги за рекламния процес лесно могат да се превърнат в бреме за собствениците на бизнеси. Тези хора свалиха този товар от раменете ми и подобриха резултатите ми.

  Кирил Шопов

  Badu – Управител

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Рядко се среща екип с истинско разбиране за електронна търговия. За това, когато започнахме да работим заедно знаех че ще постигнем успех, но това което постигнахме беше отвъд очакванията ми. Над 8 пъти увеличение на оборота за 5 месеца.

  Мартин Стоилов

  eDrehi – Мениджър

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Имах нужда от някой, който да се погрижи за нашето онлайн присъствие и да увеличи продажбите на сайта. Работата ми с Digital Sales Expert ми донесе спокойствието, от което се нуждаех. Сега съм много по-уверен, когато прогнозирам приходите си и по-спокойно мога да вземам решения, касаещи развитието на бизнеса. Да не говорим, че успяха реално да увеличат оборота на онлайн магазина с цели 120%! Страхотни професионалисти, горещо препоръчвам.

  Николай Никифоров

  Nasluka shop

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Заедно с Digital Sales Expert успяхме да изградим цялостна концепция за повишаване разпознаваемостта на дейността DHL ESS сред таргетирана група от софтуерни специалисти. Радваме се, че общите ни усилия доведоха до желаните от нас резултати в предизвикателен и сложен проект като нашия.

  DHL

testimonial 1
testimonial 2
testimonial 3
testimonial 4

Искаш експертна, работеща имейл стратегия?

Имаме добра новина за теб! Може да ти предоставим безплатно услугата “Експертен анализ и консултация” за печеливша имейл автоматизация. Задай своя въпрос към наш експерт!