В тази статия ще ви покажем как усяпваме да генерираме минимум 50% ръст в продажбите на всеки 9 от 10 онлайн магазина, с които започваме работа. Важно уточнение е, че постигаме тези резултати при поне 6 месеца съвместна работа с компании от различни индустрии, които са мотивирани да скалират бизнеса си в дългосрочен план.

74000 лева месечен оборот на онлайн магазин за козметика:

В първия пример, ще ви покажем всичко, което ни беше необходимо, за да увеличим продажбите на онлайн магазин за козметика от 34 000 лева до 74 000 лева на месец (120% ръст) за първите 8 месеца от съвместната ни работа.

Ще ви разкажем какво донесе резултати, нашата подготовка, планиране, основните стъпки, които предприехме, и ключови стратегии, които сме използвали, за да се случи това. Прочетете цялата история тук:

Постигнахме 220% ръст в рамките на 90 дни:

Друг подобен пример е онлайн магазин за мебели и обзавеждане, на който успяхме да увеличим с 220% възвръщаемостта от рекламния разход (ROAS) само в рамките на 90 дни. Когато се свързаха с нас, положението вече беше започнало да става отчайващо, независимо, че бяха изпробвали различни методи и канали, други агенции, in-house екип какво ли още не, но без резултат. Резултатът можете да видите тук:

  Над 2х увеличение на оборота от онлайн поръчки – защо не?:

  Ще ви покажем и как постигнахме 118% ръст в оборота и 272% ръст в броя поръчки на онлайн магазин за алкохолни напитки, стартирайки само Google Ads. Предизвикателството за нас беше огромно, тъй като бяхме наясно, че правилата на Google ограничават рекламирането на алкохол и създаването на аудитории, които да се използват за ретаргетинг или други кампании и това доста ограничаваше оптимизацията на акаунта. Следователно, за да изпълним поставената цел, трябваше кампаниите да бъдат максимално ефективни и да имат възможно най-ниската цена за конверсия (Cost per Conversion). Прочетете цялата история и резултатите месец по месец тук:

  360% ръст в продажбите за 2 месеца? Ето как:

  Следващата история е посветена на успеха от съвместната ни работа с онлайн магазин за дамски облекла, ползващ само и единствено Facebook реклама. В линка към статията по-долу ще ви разкрием цялата стратегия и статистика с конкретни стъпки, а резултатът говори сам по себе си – 360% ръст още в първите 2 месеца. Всъщност, когато започнахме работа по този проект, констатирахме следното – клиентът вече беше стартирал рекламни кампании, но те не само не носеха възвръщаемост – те генерираха реални загуби за бизнеса. Тежка безизходица за проекта и лесно решение от наша страна. Чудите ли се как? Прочетете цялата история тук:

   Заключение

   Вярваме, че добрите резултати са съвкупност от знанията на екипа ни в множество области, комбинирани със задълбочен анализ и стратегическо мислене. Ако искате и вие да поверите магазина си на дигитална маркетинг агенция с доказани експерти, не се колебайте да се свържете с нас. Винаги при работа с клиент ние разглеждаме бизнеса му като партньори, които търсят най-ефективните начини за растеж и развитие! 

   Ако и Вие се стремите към по-голям успех, заявете безплатно услугата “Експертна консултация”, чрез която ще можете да се възползвате от цялото знание на екипа ни. Наистина ли се колебаете все още? Пишете ни!


   Важно уточнение: Когато искате да постигнете такива нива на скалиране, е важно да подготвите вътрешната структура на бизнеса Ви. Добре е да помислите дали ще Ви бъде необходим по-голям склад, ще трябва ли да наемете нови служители. Добре е да коментирате и условията на договорите си с куриерските фирми.

   Както неведнъж сме казвали, нашата супер сила е оптимизацията, а експертизата ни е доказана многократно. Използваме тези “оръжия”, за да помогнем на редица онлайн магазини да скалират бизнеса си и да се превърнат в лидери в тяхната сфера на дейност.

   Ако и Вие се стремите към по-голям успех, заявете безплатно услугата “Експертна консултация”, чрез която ще можете да се възползвате от цялото знание на екипа ни. Наистина ли се колебаете все още? Пишете ни!