Performance 7 | Digital Expert

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Вашата среща с експерт е потвърдена!
Ще се свържем с вас за среща!

В рамките на 30 минути бихме искали да обсъдим:

 • Какво можеш да постигнеш с Академията за онлайн магазини?

  Ще постигнеш гарантиран ръст в резултатите, ако изпълниш всички стратегии, които ти покажем!

 • Въпросите, които Ви интересуват.

  Помагаме на нашите клиенти да постигнат максимални резултати, защото добре познаваме бизнеса и целите им.

  • До 17 седмици резултатите на Вашият бизнес могат да изглеждат така:

   digital expert bannerartboard 1 copy 3 e1641376171687

  Защо клиентите ни ❤ ?

  • Имах нужда от някой, който да се погрижи за нашето онлайн присъствие и да увеличи продажбите на сайта. Работата ми с Digital Sales Expert ми донесе спокойствието, от което се нуждаех. Сега съм много по-уверен, когато прогнозирам приходите си и по-спокойно мога да вземам решения, касаещи развитието на бизнеса. Да не говорим, че успяха реално да увеличат оборота на онлайн магазина с цели 120%! Страхотни професионалисти, горещо препоръчвам.

   logo clients 08 07 nasluka shop 1 e1615294906252
  • Работим с Digital Expert вече над година и съм доволен от съвместната ни работа. Екипът им работи бързо, отговаря на въпроси, когато имам такива и ми спестява много време в организирането и провеждането на голям брой рекламни кампании. Управлението на големи бюджети за тях е ежедневие. Иначе казано – работят бързо и качествено. Доволен съм от постигнатите резултати. Бих препоръчал агенцията Digital Expert заради лесната комуникация и високата експертиза, която имат техните специалисти.

   praktis
  • Рядко се среща екип с истинско разбиране за електронна търговия. Затова, когато започнахме да работим заедно, знаех, че ще постигнем успех, но това, което постигнахме, беше отвъд очакванията ми. Над 8 пъти увеличение на оборота за 5 месеца.

   edrehi
  • Преди почти година се доверихме на екипа на Digital Expert, да се погрижат за рекламата ни в социалните мрежи и да популяризират онлайн магазина на компанията. За този период, онлайн продажбите се увеличиха многократно, екипът е винаги на разположение да обсъдим нови идеи и проекти. Креативността им допринесе за по-добра функционалност на сайта ни и за по-доброто ни представяне в интернет пространството. Препоръчваме Digital Expert на бъдещи потенциални клиенти като коректен партньор с богат опит в реализирането на проекти и разработката на рекламни кампании.

   1 landing page performance 03

  Достигна до края на страницата?
  Искаш ли да научиш повече за нас?