ᐉ Клиенти | DigitalExpert.BG

Digital Expert Клиенти

Работим с нашите клиенти, за да направим бизнеса им по-печеливш и да добавим стойност към тяхната работа. Радваме се да бъдем част от техния успех.

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Менажирането на големи бюджети и постоянните тревоги за рекламния процес лесно могат да се превърнат в бреме за собствениците на бизнеси. Тези хора свалиха този товар от раменете ми и подобриха резултатите ми.

  Кирил Шопов

  Badu – Управител

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Рядко се среща екип с истинско разбиране за електронна търговия. Затова, когато започнахме да работим заедно, знаех, че ще постигнем успех, но това, което постигнахме, беше отвъд очакванията ми. Над 8 пъти увеличение на оборота за 5 месеца.

  Мартин Стоилов

  eDrehi – Мениджър

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Имах нужда от някой, който да се погрижи за нашето онлайн присъствие и да увеличи продажбите на сайта. Работата ми с Digital Sales Expert ми донесе спокойствието, от което се нуждаех. Сега съм много по-уверен, когато прогнозирам приходите си и по-спокойно мога да вземам решения, касаещи развитието на бизнеса. Да не говорим, че успяха реално да увеличат оборота на онлайн магазина с цели 120%! Страхотни професионалисти, горещо препоръчвам.

  Nasluka shop

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Заедно с Digital Sales Expert успяхме да изградим цялостна концепция за повишаване разпознаваемостта на дейността DHL ESS сред таргетирана група от софтуерни специалисти. Радваме се, че общите ни усилия доведоха до желаните от нас резултати в предизвикателен и сложен проект като нашия.

  DHL

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Разчитам на Digital Expert да достигнем до всички, които обичат вино. Допада ми тяхната бързина и коректност. Препоръчвам Digital Experts като добър и надежден партньор.

  Прочети препоръка

  Кристина Иванова

  Маркетинг мениджър

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Преди почти година се доверихме на екипа на Digital Expert, да се погрижат за рекламата ни в социалните мрежи и да популяризират онлайн магазина на компанията. За този период, онлайн продажбите се увеличиха многократно, екипът е винаги на разположение да обсъдим нови идеи и проекти. Креативността им допринесе за по-добра функционалност на сайта ни и за по-доброто ни представяне в интернет пространството. Препоръчваме Digital Expert на бъдещи потенциални клиенти като коректен партньор с богат опит в реализирането на проекти и разработката на рекламни кампании.

  Прочети препоръка

  Снежана Хинова

  Управител

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Най-много ми харесва това, че в процеса на работа екипът на Digital Expert останови нуждата от различен подход към моя магазин и проявиха търпение и упоритост в откриването на работещи решения.. Бих препоръчала Digital Expert точно заради упоритостта, креативността и търпението.

  Прочети препоръка

  Ирена Желязкова

  Управител

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Работим с Digital Expert вече над година и съм доволен от съвместната ни работа. Екипът им работи бързо, отговаря на въпроси, когато имам такива и ми спестява много време в организирането и провеждането на голям брой рекламни кампании. Управлението на големи бюджети за тях е ежедневие. Иначе казано – работят бързо и качествено. Доволен съм от постигнатите резултати. Бих препоръчал агенцията Digital Expert заради лесната комуникация и високата експертиза, която имат техните специалисти.

  Прочети препоръка

  Борислав Борисов

  Head of Ecommerce Department at Praktis

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  С екип от усмихнати хора с професионално отношение се работи бързо и лесно. Изцяло се доверих на Digital Expert да управляват бюджета ни за реклама. Това ни спести много време в организирането на много рекламни кампании и управлението на големи бюджети. Съвместната ни работа с агенцията помогна за увеличаването на онлайн продажбите на аптеките ни. Препоръчваме ви работата с агенцията, ако нямате време и ви липсва опит в електронната търговия.

  Прочети препоръка

  Росица Коцева

testimonial 1
testimonial 2
nasluka logo
testimonial 4
casavino logo
vali logo
sirena logo
praktis logo
nov proekt 1

Кампании на наши клиенти

Работим с онлайн магазините, за да направим бизнеса им по-печеливш и да добавим стойност към тяхната работа. Радваме се да бъдем част от техния успех.

Искаш да научиш повече как бизнесът ти да стане по-печеливш?

Заяви сега безплатно услугата “Експертен Рекламна стратегия” и научи как да продаваш онлайн по-добре и да печелиш повече